• Om oss

  Presenta er leverandør av spiselige profileringsprodukter til næringsliv og organisasjoner.

  Det har tatt mer enn 25 år å komme dit vi er i dag. En reise som kjennetegnes av vekst på alle områder innenfor vår nisjè i reklamemarkedet. I 1986 introduserte vi ordet reklamekonfekt på det skandinaviske markedet og i dag er Presenta en ledende leverandør av spiselige profileringsprodukter – både som give-aways og firmagaver.

  Våre kunder finnes over hele Norden. Små og store selskaper og organisasjoner som alle deler entusiasmen for en smakfull profilering. Presenta er derfor, utover Norge, også etablert med selskaper som betjener Sverige, Danmark og Finland. I Norge har Presenta siden 1993 hatt sitt hovedkontor i Svolvær, hvor 7 dedikerte medarbeidere sammen med våre norske kunder arbeider med gode løsninger på spiselige reklameprodukter.

  Vi tilbyr et bredt sortiment som omfatter drops, karameller, sjokolade, konfekt, snacks og drikkevarer, alt med en personlig emballasje med logo og reklamebudskap. Som kunde hos Presenta får du en personlig, fleksibel og pålitelig samarbeidspartner som alltid leverer. Vi vil ganske enkelt være Nordens beste og mest påliteligste leverandør av spiselige reklameprodukter.

  Velkommen til Presenta og vår verden av smakfull profilering!

 • Spiselig profilering – hvorfor?

  Tilbudet av profileringsprodukter er i dag nesten uendelig. Hvilke produkter skal du benytte for å skape økt interesse og goodwill for ditt selskap? Produktene du velger å gi til mottakeren vil representere ditt selskap og du vil selvsagt at dette skal skje på den best mulige måten. Tanken er naturligvis at mottakeren skal sette pris på å få noe og på den måten minnes ditt selskap og få positive assosiasjoner. Tre argumenter for å velge spiselig reklamekonfekt når du skal profilere ditt selskap:

  Smakssansen

  Reklamekonfekt påtrykt din firmalogo eller budskap har den store fordelen at den stimulerer ytterligere en av våre sanser – nemlig smakssansen! Smakssansen kommer til å forsterke budskapet du formidler på den lille sjokoladebiten, konfektesken, dropset eller dropsesken.

  Interessen

  Drops eller karameller med reklame, i en skål på din messestand eller på resepsjonsdisken, drar til seg flere besøkende enn om du hadde fylt samme skål med reklampenner eller USB-minnepenner med samme reklamebudskap på.

  Kostnadseffektivt

  Reklamekonfekt er kostnadseffektivt! Hvor mange personer har jeg mulighet til å påvirke direkte - til den minste mulige kostnad? Med bare ett kg reklamedrops har du muligheten til å påvirke over 200 unike mottakere – til under en krone!

  Ta en titt på markedets største sortiment av reklamekonfekt. Vi håper du finner noe som passer for deg i din kommende markedsføring og dine konkrete kampanjer. Har du spørsmål om hvordan Presenta kan hjelpe deg å benytte spiselig profilering så ring oss for personlig hjelp og rådgivning på 76 06 74 00

  Hvordan skal ditt varemerke smake?

 • Presentas kundeløfter

  Presenta har ambisjoner om å være Nordens beste leverandør av spiselige reklameartikler og firmagaver. Ved det målet følger en rekke løfter til våre kunder som vi setter høyt hos oss. Løftene føles som en selvfølge for et selskap med vårt høye ambisjonsnivå.

  sikker-levering
  Sikker levering
  Et langt og givende samarbeid krever at man alltid møter kundens forventninger. Å levere i tide er en forutsetning og det må skje noe utenom det vanlige for at Presenta ikke leverer som normalt.  Høy kvalitet
  Som en forlengelse av kundens merkevare setter vi stor prestisje i å levere høykvalitetsprodukter. Alle produkter Presenta tilbyr sine kunder har derfor gjennomgått produktkontroller og tester, som er godkjent av våre myndigheters strenge krav. Det betyr at Presenta alltid tilbyd kvalitet i forhold til bruk av råvarer, produksjon og smakskvalitet på det endelige produkt. Våre kunder skal føle stolthet og sikkerhet når de benytter profileringsprodukter fra Presenta.  Aktivt miljøansvar

  Presentas miljøpolitikk og miljøarbeide innebærer ikke alene at vi holder oss innenfor de lovlige rammene, men også et miljøengasjement både internt og eksternt.
  Et arbeide som handler om intern skolering, klimasmarte transporter og samarbeide med kun de leverandører som deler Presentas høye ambisjonsnivå.  Stor fleksibilitet
  Problemer er til for å løses! Med en fleksibel innstilling og ett stort engasjement bruker det meste å ordne seg. Gjennom årene har vi støtt på kunder som behøver spesialprodukter, tidligere leveringer eller hastebestillinger rett før messer og arrangementer. Det at vi gjør en ekstra anstrengelse for kunden, motiveres alltid av belønningen vi får - glade og takknemlige kunder som alltid kommer tilbake. «Alt er mulig!»

 • Priser
  Alle priser gjelder eksklusiv merverdiavgift, EXW Presenta. Den seneste daterte prislisten eller et skriftlig tilbud er bindene for Presenta. Presenta bekrefter alltid en ordre gjennom skriftlig ordrebekreftelse. Endringer i kostnader som ikke er påvirket av Presenta, som tollavgifter, vareavgifter, valuta m.m. som inntreffer før levering av bekreftet ordre har skjedd, gir Presenta rett til å justere bekreftede priser. I debiterte fraktkostnader inngår frakt, emballasje og pakking Det tas forbehold om at innhold i sammensetninger kan bli korrigert ut fra leveringssituasjonen til våre leverandører. Eventuelle utsolgte produkter vil i så fall bli erstattet av tilsvarende produkter av samme pris og kvalitet.

  Dellevering
  For delleveringsordrer gjelder prisene i ordrebekreftelsen. Endringer som følge av kostnader som ikke er påvirket av Presenta gir Presenta rett til justering av prisene. Delleveringsordrer leveres automatisk til kunde senest på leveringsdato angitt i ordrebekreftelsen, dersom kunden ikke har endret leveringsdato senest 4 uker på forhånd. En skriftlig delleverings avtale vil måtte signeres ved opprettelse av en delleverings ordre.

  Betalingsbetingelser
  For kredittgodkjente kunder gjelder betaling mot faktura, 10 dager netto. Ved betaling etter forfallsdag debiteres gjeldende morarente. For ikke kredittgodkjente kunder gjelder forskuddsbetaling eller bankgaranti. Presenta Norge AS har eiendomsretten til leverte varer inntil kjøpesummen med tillegg av evt. renter og omkostninger er betalt i sin helhet, i.h.t pantelovens § 3-14 til 3-22

  Leveringsbetingelser
  Alle varer leveres EXW Presenta sine respektive lager i Norge. Leveringsdato, leveringsmåte samt øvrige leveringsbetingelser fremgår av ordrebekreftelsen. Presenta reserveres seg av produksjonstekniske årsaker for kvantitetsavvikelse på inntil +/- 10%. Dersom kunden ikke er tilstede ved utlevering av varene, og transportør må returnere til terminal, vil det kunne tilkomme ekstra kostnader. Blir varene lagt på lager mer enn 3 dager før ny levering kan skje vil det kunne tilkomme ytterligere kostnader for lagerleie. Endres leveringsadressen etter at varene er forlatt Presentas lager vil ekstra kostnader kunne tilkomme ved endring av adresse underveis.

  Normallevering
  Varene leveres i henhold til bekreftet leveringsdato i ordrebekreftelsen. Levering kan også skje tidligere enn den angitte leveringsdato. Ved logomerking av varer plikter kunde å levere eventuelle filer/materiell etter Presenta Norges anvisning raskest mulig. Eventuelt sen levering av slikt materiell kan forsinke leveringstidspunktet.

  Ekspresslevering
  Kundens ordre overvåkes og prioriteres hos Presenta foran normalleveringer. For denne tjenesten kan det tilkomme et ekspresstillegg. Dersom det kreves ekspressfrakt eller lignende for at bekreftet leveringsdato skal overholdes, debiteres kunden for faktisk kostnad.

  Transportskader
  Presenta er ikke ansvarlig for transportskader som oppstår mellom Presenta sitt lager og kunden (Ref. Leveringsbetingelser). Oppdages det transportskader på leverte varer, skal dette registreres umiddelbart på plassen og reklameres av kunden overfor transportør.

  Garanti
  Presenta garanterer at den leverte varen oppfyller norske myndigheters krav samt at varen er feilfri på leveringstidspunktet.

  Reklamasjon
  Reklamasjoner må være Presenta i hende innen 8 dager etter mottak av varen og fremsettes skriftlig. Reklamasjonen omfatter ikke transportskader (se avsnitt for leveringsbetingelser).

  Returrett
  Presentas produkter produseres spesielt for kunden. Kjøpet er dermed bindende.

  Øvrige betingelser.
  Dersom en bekreftet ordre avbestilles før levering har skjedd, har Presenta rett til å belaste kunden for påløpte faktiske kostnader. Annullering av en delleveringsordre som skjer etter at kunden har mottatt første dellevering aksepteres ikke. Presenta Norge AS forbeholder seg retten til å benytte materiell og kundens navn i forbindelse med egen profilering. Presenta reserverer seg for trykk- og skrivefeil i prislister og kataloger.

 • Presenta Norge, ved daglig leder, er databehandler for personopplysninger i forbindelse med våre kundeforhold.

  Presenta Norge AS, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for behandling av personopplysninger for:

  • Kontaktopplysninger til kunder, referanser, leverandører og andre som vanligvis er offentlig tilgjengelig
  • Ansatte, innleide rådgivere og kandidater til fremtidige stillinger
  • Brukere av våre nettsider

  Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd). Har du spørsmål rundt dine rettigheter ifm personvern i Presenta Norge AS, kontakt presenta@presenta.no

  Databehandlere
  Presenta Norge har flere databehandlere:

  • Microsoft for Office365 for kontorstøtte verktøy, samt e-poster om ansatte og kommunikasjon via e-post med kunder. Lagres i skyen i Europa i Office365 hos Microsoft.
  • IT-Team for nettverk, kommunikasjon og konto.
  • Dipper AS for telekommunikasjon
  • Visma Mamut One Enterprise for CRM
  • Visma Mamut One Enterprise lønnsdata
  • Visma Mamut One Enterprise regnskapsdata
  • Make AS for utsendelse av nyhetsbrev
  En standard databehandleravtale eksisterer mellom Presenta Norge og våre databehandlere. Personopplysninger utleveres ikke fra Presenta Norge til andre aktører, uten samtykke fra den registrerte.

  Behandling av personopplysninger ifm kunde- og leverandørforhold
  Databehandler for personopplysninger tilknyttet kunder, referanser, leverandører og andre som vanligvis er offentlig tilgjengelig. I forbindelse med dialog rundt eksisterende kundeforhold samtykker kunden til behandlingen relatert aktuelt kundeforhold. Det innebærer samtykke til:

  • Lagring av kontaktinformasjon ansett som nødvendig for utsendelse av tilbud, ordrebekreftelse korrekturer, varer og faktura, slik som navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse.

  Informasjonen i denne behandlingen, hvor Presenta Norge er behandlingsansvarlig, vil normalt lagres så lenge kundeforholdet eksisterer. Ved eventuelt opphør av kundeforholdet vil normalt informasjonen slettes etter 5 år.

  Behandling av personopplysninger for ansatte, innleide rådgivere og kandidater
  Presenta Norge er behandlingsansvarlig for personopplysninger for ansatte og innleide rådgivere i Presenta Norge, i tillegg til kandidater som har søkt på arbeid i selskapet. Personopplysninger og lønnsinformasjon lagres i Microsoft Office365 for kontorstøtte verktøy samt i 24SevenOffice og Visma Lønn. Behandlingen baseres på ansettelsesavtale. Ansatte og innleide rådgivere har rettigheter ihht Personopplysningsloven.

  Presenta Norge nettsted
  Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettstedet, lagres på egne servere som driftes av Lofoten Web. Det er kun Presenta Norge og databehandlerne som har tilgang til opplysningene som samles inn. Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics på vårt nettsted. Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Følgende informasjonskapsler brukes på presenta.no:

  • Analyseverktøyet Google Analytics bruker informasjonskapsler til å produsere statistikk som viser bruksmønsteret for presenta.no.
  • Vår publiseringsløsning, plasserer en informasjonskapsel på din maskin for å begrense visse tilgangsrettigheter til brukere med administrative roller. Denne informasjonskapselen blir liggende i ett døgn.
  Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker både har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen. Brukeren skal få vite om og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene, jf. ekomloven § 2-7. Slik administrerer du informasjonskapsler (nettvett.no)